Eva Cassidy tribute by Suzanne de Rooij

Karel Boehlee en Simone Pormes

New Latin Sound

Hazy Lazy

“Wat hoor ik nu? Dat nummer klinkt bekend…oh verdorie, het is…”.

De akoestische coverband Hazy Lazy brengt popsongs -van de jaren zestig tot nu- nét even anders. En toch herkenbaar. Van Hue Lewis & the News tot Daft Punk met louter akoestische instrumenten en meerstemmige zang.

De Hazy Lazy muzikanten uit Voorschoten en omgeving hebben hun noten al vaker laten horen op de Voorstraat, maar niet eerder in deze samenstelling:

Zang – Corine Knulst
Gitaar/zang – Ray Scholtz
Gitaar – Imre Hoveling
Bas/zang – Jouke Bokma
Drums – Mike Henninger

Ben Schutte

Ben Schutte is een nieuwe, opkomende piano-entertainer uit Nederland. Hij begon op 7-jarige leeftijd met piano spelen en te zingen in bands waarin hij door de jaren heen heeft gespeeld.

Ben speelt nu 4 jaar in pianobars, meestal in Nederland maar ook regelmatig in Noorwegen en Estland.In Nederland heeft hij ook live pianoverzoekshows gedaan op bruiloften, verjaardagen en bedrijfsevenementen. In 2013 heeft hij een mediterrane cruise van 2 maanden gemaakt voor Peel op een Thompson-schip.

Vanaf augustus speelt Ben exclusief voor de grootste en bekendste pianobar van Europa; Crazy Piano’s. Hij staat bekend om zijn grote verscheidenheid aan repertoire en hoge stem.

SoWhat

SoWhat Jazz kwartet bestaat uit:

Henk Vincenten: Saxen
Joost Italianer: Toetsen en vocals
Frans Bouwmeester: Bas
Hugo Jonker: Drums

Deze vier muzikanten hebben hun sporen verdiend in pop-, soul-, jazz- en Bigbands. En dat is te horen, elk stuk SWINGT.

Het repertoire is gevarieerd. Naast goed in het gehoor liggende jazz en prachtige ballads komen er ook Latin, funk en blues georiënteerde nummers aan bod.

Veel stukken worden prachtig instrumentaal opgebouwd, maar het repertoire bevat ook zorgvuldig gekozen, verrassende vocale intermezzo’s.

Carola & Friends

Wil je lekker genieten van live muziek, meerstemmig gezongen door drie ervaren muzikanten? Dan ben je bij Carola, Jamal en Theo aan het juiste adres!

Van classics zoals ‘Georgy Porgy’ tot modernere nummers zoals ‘Price Tag’ komen voorbij, maar dan in een akoestisch jasje.

Deze drie toppers zijn al jaren op elkaar ingespeeld en hun passie voor muziek is in ieder optreden hoorbaar en voelbaar! Wil je het zelf ervaren? Kom vooral een kijkje nemen tijdens Beats en Bites op 18 juni, tussen 19:00 en 23:00!

DJ Alankara

Alankara is een Soulful House & Lounge Producer/DJ van Nederlandse bodem. Zijn muziek is een mix van warme, funky en soulvolle sounds met invloeden uit de Latin, African, Jazz, maar ook uit de Disco en Funk. Alankara’s positieve en opzwepende energie zijn kenmerkend voor zijn performance. Zijn kwaliteit en skills zijn ook terug te vinden in alle keuzes die hij maakt in zijn studio. Met het combineren van de nieuwste digitale technieken en (vintage) analoge apparatuur creëert Alankara de warme en zomerse Feel Good Sound. Alankara onderscheidt zich door altijd te kiezen voor inhoudelijke kwaliteit en klasse. Dit is te horen, te zien en te voelen in alles waar Alankara muzikaal voor staat. De muzikale must have voor alle groot- en kleinschalige events en festivals.

Gigs

GIGS bestaat uit 4 multi-instrumentalisten, die ook op het gebied van meerstemmige zang hun mannetje staan.

De leden van de band hebben ieder voor zich jarenlange ervaring opgedaan in diverse muziekstijlen. Deze verschillende muzikale achtergronden leveren binnen GIGS een verrassende combinatie op van onder andere Pop, Rock & Roll, Westcoast, Ierse Folk en Country & Bluegrass.

De gebruikte akoestische instrumenten verlenen aan het repertoire een eigen karakteristiek en markant geluid. Kortom, pure muziek, ongekunsteld, smaakvol en enthousiast vertolkt en op een aangenaam geluidsvolume.

Raw & Acoustic

Raw & Acoustic + Guest

Henri Kuipers: Lead voc./ac gitaar
Olaf de Groote: Ac gitaar/ back voc.
Guest:
Jurgen Hakkeling: Bass

De Deik

Dansen op de vulkaan, Mag het licht uit, Ik kan het niet alleen, Binnen zonder kloppen… Tribute band DE DEIK speelt nummers uit een onuitputtelijk repertoire vol meezingers en dansbare hits van een van Neerlands grootste bands, De Dijk.

Up Jazz

Het Gitaarduo ‘Up Jazz‘ bestaat uit 2 gitaristen, Ron Lezer en Paul Prins. Up Jazz speelt een mix van jazz standards, jazzy blues, bossa nova en pop-fusion jazz. Af en toe heeft Up Jazz gastartiesten (sax/zang) en deze keer is dat Tessa Mol.