Ook vandaag nog Beats & Bites

Beats and Bites is halverwege. Zaterdag genoten honderden bezoekers van live muziek en heerlijke hapjes. Een flinke plensbui maakte het zelfs nog gezelliger want iedereen kroop onder de parasols. Vandaag begint het evenement om drie uur en duurt tot 20.00 uur. 

Op twee podia treden diverse bands op. Bij de Voorschotense horeca, aangevuld met diverse foodtrucks, zijn heerlijke gerechten te koop. En verder is het vooral heel gezellig op de Voorstraat en de toegang is gratis.

Het ziet er naar uit dat de bezoekers vandaag niet bang hoeven te zijn voor een bui. Sterker, het lijkt erop dat zelfs de zon blijft schijnen.

Meer weten? Kijk op beatsandbitesvoorschoten.nl/

Bron: Voorschotense Krant 9 juni 2024

Beats & Bites: geniet van muziek en lekker eten

De Voorstraat in het centrum van Voorschoten wordt zaterdag 8 juni en zondag 9 juni weer omgetoverd tot een bruisend festival. Beats & Bites staat garant voor een weekend vol gezelligheid, goede muziek en heerlijke hapjes. Het bestuur, bestaande uit Mariette Mol, Paul Bruijzeels, Sander de Ridder, Harold Drost en Sandra de Jong, is de afgelopen maanden hard aan het werk geweest voor alweer de vierde editie van het evenement. En er staat weer een mooi programma klaar.

Soul, disco, jazz en blues
Proef de heerlijke gerechten terwijl je geniet van de spetterende optredens van onder andere UpJazz, Little Boogie Boy Bluesband, Cloudy Juice en Lo van Gorp & Raquel Brown. ‘Geniet van soul, disco, jazz of blues. Voor iedere muziekliefhebber staat er wel iets passend op het podium deze twee dagen’, aldus Sander en Harold, die weer gezorgd hebben voor de muzikale invulling van de dagen.  ‘We hebben ook dit jaar weer twee podia, een ter hoogte van Het Wapen en La Casita en een bij Bistro Tante Bet en café de Lindeboom. Wil je dus van alle optredens genieten, dan zal je af en toe heen en weer moeten lopen.’

Poffertjes, saté en veggie bites
‘Maar ook aan de inwendige mens is gedacht’, vertellen Mariette en Sandra. “Naast de lokale horeca kun je voor heerlijke hapjes en drankjes ook dit jaar weer bij diverse foodtrucks terecht.’ Geniet van poffertjes met een moderne twist en een vleugje luxe, bami of nasi met vers gegrilde saté, of van overheerlijke veggie sites. ‘En vergeet ook de churros niet, die zijn op elk moment van de dag heerlijk’, vult Sandra aan. ‘De foodtrucks staan net als vorig jaar weer in het midden van de straat met veel extra zitgelegenheid, zodat je even rustig kunt genieten van je eten. Dus ook bij de bites is er keuze genoeg.’ ‘En nog meer goed nieuws: de toegang is helemaal gratis’, lacht Paul. ‘We starten zaterdag 8 juni 16.00 uur en gaan door tot middernacht. Op zondag kun je van 15.00 tot 20.00 uur genieten van het programma.’

Nieuwsgierig naar het volledige programma? Kijk dan op onze website www.beatsandbitesvoorschoten.nl of volg ons op Facebook en instagram.

Bron: Voorschotense Krant 4 juni 2024

Zet maar alvast in de agenda:Beats & Bites op 8 en 9 juni

Op zaterdag 8 en zondag 9 juni wordt de Voorstraat voor de vierde keer gevuld met goede muziek en lekkere hapjes. Net als vorig jaar zijn er weer twee podia en ook de foodtrucks zijn weer van de partij, aldus Sandra de Jong en Mariëtte Mol van de organisatie. ‘Net zoals voorgaande jaren draait het vooral om gezelligheid, eten en muziek.’

Her bestuur, bestaande uit Paul Bruijnzeels, Sander de Ridder, Harald Drost, Mariëtte Mol en Sandra de Jong, is alweer druk bezig met de organisatie.

Muziek
De mannen van de muziek, Sander en Harald, zijn al gestart om een mooi muzikaal programma neer te zetten. Ook dit jaar hebben we weer twee podia ter hoogte van Het Wapen/La Casita en een ter hoogte van Tante Bet/De Lindeboom die gevuld moeten worden. ‘Dat is elk jaar weer een uitdaging, maar we hebben er alle vertrouwen dat er ook dit jaar weer veel goede muzikanten op de podia staan,’ verteld Mariëtte.

Foodtrucks gezocht
‘Ook dit jaar hebben we weer ruimte voor een 4-tal foodtrucks’, vult Sandra aan. ‘Waarschijnlijk komen een aantal van de trucks van vorig jaar weer terug, maar het zou natuurlijk ook leuk zijn als lokale ondernemers hier komen staan. Dus heb je een foodtruck en heb je interesse, meld je dan aan via email info@beatsandbitesvoorschoten.nl. Doe het wel snel, want vol is vol!

Organisatie van Beats & Bites zoekt lokale ondernemers met een foodtruck. Meld je aan!
‘Ook dit jaar zal het weer een uitdaging zijn om de financiering rond te krijgen,’ aldus Sandra. ‘Gelukkig hebben we een groot aantal trouwe sponsors, maar met alle stijgende kosten zijn nieuwe sponsors altijd welkom. Dus wie mee wil helpen: stuur een mailtje naar bovenstaand e-mailadres.’ ‘We hebben er alle vertrouwen in dat we ook dit jaar weer een succesvolle editie van Beats & Bites gaan neerzetten’, besluiten de dames. Zet de data alvast in de agenda en hou de laatste berichten in de gaten via beatsandbitesvoorschoten.nl of volg het evenement op facebook en insta.

Bron: Voorschotense Krant 28 januari 2024

Unity.nu: Eerste editie Beats & Bites in Voorschoten

Unity.nu: Dit weekend: Beats & Bites in Voorschoten