Zet maar alvast in de agenda:Beats & Bites op 8 en 9 juni

Op zaterdag 8 en zondag 9 juni wordt de Voorstraat voor de vierde keer gevuld met goede muziek en lekkere hapjes. Net als vorig jaar zijn er weer twee podia en ook de foodtrucks zijn weer van de partij, aldus Sandra de Jong en Mariëtte Mol van de organisatie. ‘Net zoals voorgaande jaren draait het vooral om gezelligheid, eten en muziek.’

Her bestuur, bestaande uit Paul Bruijnzeels, Sander de Ridder, Harald Drost, Mariëtte Mol en Sandra de Jong, is alweer druk bezig met de organisatie.

Muziek
De mannen van de muziek, Sander en Harald, zijn al gestart om een mooi muzikaal programma neer te zetten. Ook dit jaar hebben we weer twee podia ter hoogte van Het Wapen/La Casita en een ter hoogte van Tante Bet/De Lindeboom die gevuld moeten worden. ‘Dat is elk jaar weer een uitdaging, maar we hebben er alle vertrouwen dat er ook dit jaar weer veel goede muzikanten op de podia staan,’ verteld Mariëtte.

Foodtrucks gezocht
‘Ook dit jaar hebben we weer ruimte voor een 4-tal foodtrucks’, vult Sandra aan. ‘Waarschijnlijk komen een aantal van de trucks van vorig jaar weer terug, maar het zou natuurlijk ook leuk zijn als lokale ondernemers hier komen staan. Dus heb je een foodtruck en heb je interesse, meld je dan aan via email info@beatsandbitesvoorschoten.nl. Doe het wel snel, want vol is vol!

Organisatie van Beats & Bites zoekt lokale ondernemers met een foodtruck. Meld je aan!
‘Ook dit jaar zal het weer een uitdaging zijn om de financiering rond te krijgen,’ aldus Sandra. ‘Gelukkig hebben we een groot aantal trouwe sponsors, maar met alle stijgende kosten zijn nieuwe sponsors altijd welkom. Dus wie mee wil helpen: stuur een mailtje naar bovenstaand e-mailadres.’ ‘We hebben er alle vertrouwen in dat we ook dit jaar weer een succesvolle editie van Beats & Bites gaan neerzetten’, besluiten de dames. Zet de data alvast in de agenda en hou de laatste berichten in de gaten via beatsandbitesvoorschoten.nl of volg het evenement op facebook en insta.

Bron: Voorschotense Krant 28 januari 2024