Beats & Bites smaakt naar meer

De meer toegankelijker versie van het voormalige JazzCulinair, Beats & Bites, lijkt een blijvertje. Het publiek kwam de afgelopen drie dagen massaal naar de Voorstraat om te genieten van de lekkere bites en te luisteren naar de beats. Ook de organisatie kijkt tevreden terug.

‘De foodtrucks vonden het een geslaagd event en komen graag terug’, zegt Sandra de Jong. ‘En zelfs foodtrucks die dit jaar niet konden, hebben inmiddels al aangegeven volgend jaar graag van de partij te zijn. We hebben van veel bezoekers gehoord dat zij deze nieuwe opzet als erg positief hebben ervaren en ook op onze facebook pagina waren de reacties positief: ‘Wat een geweldig top weekend. We hebben 3 dagen genoten, tot volgend jaar!’ Ja daar doe je het voor.

Wethouder Nanning Mol sloot het event zondagavond af. ‘Stralende zon, live muziek en goede happen. De eerste editie van Beats and Bites was een groot succes! Het was gewoon vakantie op onze Voorstraat! Vette pluim voor het bestuur en onze supergastvrije horeca en dank voor de medewerking van oa het uitvoerend bedrijf, de vrijwilligers van de EHBO, de markt en alle sponsors.’

Het bestuur van Beats & Bites neemt alle reacties mee en gaat kijken naar de opzet voor volgend jaar. Want de tweede editie van Beats & Bites is al gepland, namelijk 12, 13 en 14 juni 2020. Noteer deze data maar alvast!